3c860b0829de8158131e496a88f064b4_f1167

MEXIBUS velger MIFARE DESFire for nytt billetteringssystem

MEXIBUS-kollektivtransportselskapet i delstaten Mexico valgte MIFARE DESFire EV1-spesifikk løsning for deres nye kontaktløse smartkort. De nye smartkort vil musen er sikre pålitelig og sikker betaling nettverk over den voksende MEXIBUS. I tillegg til det sikre smartkort-kretser, er NXP også gi ICs i de nye MEXIBUS lesere. Billettsystemet ble integrert ved å bruke kort produsert av ASK og Inteligensa Grupo Indi.

Dekker området rundt den føderale distriktet i Mexico by, som selv har over 21 millioner innbyggere, delstaten Mexico (Edomex) har opplevd kraftig vekst de siste årene, og nå består av over 15 millioner mennesker. Som den tettest befolkede regionen i Mexico, er en mer effektiv og kostnadseffektiv urban transport system nødvendig at begrenser mengden av biler på veiene og samtidig sikre mobilitet i og rundt Mexico City. Praktisk og effektiv boarding, som aktiveres av NXP løsning, med økt oppfordrer til bruk av offentlig transport for en mer bærekraftig byliv.

Sytten kontaktløse transport billettsystem prosjekter i Mexico er basert på NXP MIFARE teknologiplattform allerede. Interoperabilitet av disse MIFARE-baserte urbane transportsystemer med det nye systemet betyr at MEXIBUS Kollektivtrafikk Operatører kan tilby en kostnadseffektiv billettering løsning som tillater passasjerene å bruke et enkelt kort for alle reiser over byen og delstaten Mexico. Den MIFARE DESFire teknologiplattform er også utvides til andre formfaktorer gir utover smartkort som for eksempel NFC-aktiverte smarttelefoner og bank kort.

«Nettverket vil bli utvidet med MEXIBUS Lines to og tre i år, skaper behov for en pålitelig og interoperable billettering løsning som er klar til å vokse når vi utvikler våre mobilitet tjenester,» sa Héctor Ilizaliturri, daglig leder i Grupo Indi på MEXIBUS.

«Elektronisk billettering ordninger må være praktisk, pålitelig, rimelig, sikker og utvides for å løse transportutfordringer i de raskt voksende urbane områder», sier Jorge Leal, direktør ved ASK Mexico. «Dette er grunnen til at vi har valgt NXP MIFARE teknologi for MEXIBUS nye kontaktløs billettsystem.»

«Verdens mest befolkede urbane conglomerations som Bangkok, London, Istanbul, New Delhi, og hovedstadsområdet i Mexico City har alle valgt det sikre, pålitelige og fremtidsrettede MIFARE offentlige transportløsninger fra NXP å bidra til å skape smartere og grønnere byer,» sa Huewels Ulrich, vice president og general manager, kort sikkerhetsbransjen linje, NXP Semiconductors. «Bruke MIFARE-plattform, multi-modal offentlig transport operatører kan utvide til flere tjenester som billettsystem løsninger og tilby sine kunder NFC mobil billettering, mikro-betaling, parkering eller forhåndsbetalt måling.»

 

3c860b0829de8158131e496a88f064b4_f1167