b8f5bd6b8333a4b32062a9994182627d_f1171

Access Management & Security Conference

b8f5bd6b8333a4b32062a9994182627d_f1171

 

Organisering av andre IAM & InfoSec er APSCA Asia konferanse og expo på 4 til 5 juli på NTUH International Convention Center i Taipei. IAM & InfoSec Asia er regionens eneste konferanse med fokus på identitet og tilgang ledelse og informasjonssikkerhet fra perspektivet av smart teknologi, digital sikkerhet og brukerautentisering.

IAM & InfoSec Asia konferansen er et unikt kundefokusert arrangement som er rettet mot offentlige etater, banker og kommersielle Organisasjoner og bistår i dem til å utforske den nyeste teknologien veikart, trender og utviklingen som skjer i tilgang til informasjon, kontroll og sikkerhet. Den første IAM & InfoSec Asia holdt i 2012 ble fulgt av over 60 sentrale bransjeeksperter som representerte Chief Information and Security Officers, VPS, direktører og ledere av IT-sikkerhet, svindel og Risk Management fra 10 land.

Temaet for årets konferanse, «Øke Security Mens administrerende Convergence» vil Organisasjoner Undersøke hvordan livet klarer sikker tilgang til fysiske og informasjon ressurser fra flere enheter og grensesnitt, fra både ansatte og kunder. Diskusjonene vil utforske spørsmål som:

– Fysisk og logisk Access Control

– PACS / LACS Convergence

– Teknologi Retningslinjer for IAM

– Mobile og Cloud – Integrering de nye teknologiene
– Real Programmer og Best Practices
– Governance, Risk & Compliance for Identity & Access Management
– Digital Security for Smart Connected Cities

IAM & InfoSec Asia 2013 er støttet av:

– Board of Science & Technology (BOST) av Executive Yuan, Taiwan
– Industrial Technology Research Institute of Taiwan (ITRI)
– American Society of Industrial Security (ASIS), Taiwan kapittel
– American Society of Industrial Security (ASIS), Hong Kong kapittel

– Hong Kong Wireless Technology Industry Association (HKWTIA)

NXP og Assa Abloy og høyttalere er også event sponsorer Microsoft og Gemalto. Konferansen og teknologi expo er en utmerket anledning for leverandører av løsninger og utstyr for Identity Management og Access Control for å fremme deres selskap, deres merkevare, produkter og tjenester til offentlige og private virksomheter i Asia.